Urheilu ja FitnessKamppailulajit

Misha Aloyan: elämänkerta boxer

Misha Aloyan - nyrkkeilijä, ansainneet Master of Sports Venäjä. Kolme kertaa mestari Venäjä, on Euroopan mestari. Myös Aloyan - kaksinkertainen maailmanmestari, voittanut olympialaiset.

Lapsuus ja ensimmäiset askeleet nyrkkeily

Misha Aloyan syntyi kahdeskymmeneskolmas 1988 elokuun kylässä Bambakshat Hoktemberyan alueen Armenian. Vuonna 1997 hän ja hänen vanhempansa muuttivat kaupunkiin Novokuznetsk. Siellä hän aloitti nyrkkeilyn. Olen valmentanut Misha Nicholas Salikhov. Jonkin ajan kuluttua hän siirtyi Novosibirsk.

On huomattava, että laatikko Misha aloitti, niin sanotusti vahingossa. Satuin nimittäin kohteessa Novokuznetsk, hän meni kouluun №54, se sijaitsee alueella "Kuibyshev". Tämä on yksityinen sektori kaupunki, joka pidetään sosiaalisesti monimutkaisia. Misha oli usein taistella muut pojat kadulla. Muuten, siellä hän bongattiin ja valmentaja Nikolai Salikhov ja kutsui kuten osiossa nyrkkeily.

Misha Aloyan pystyi kaveri. Hänen ensimmäinen kilpailu järjestettiin vuonna 1998. Se oli uudenvuoden turnaukseen Osinniki. Tuolloin hän oli mukana nyrkkeily muutaman kuukauden, mutta pystyi voittamaan tämän turnauksen hänen painoluokassa.

Tulevaisuuden urheilija koskaan jäänyt koulutus ja saavutettu hyviä tuloksia kehässä lyhyessä ajassa. Hän on opiskellut myös onnistuneesti, kolmen hän ei ollut koulussa. Tämä ei voinut miellyttää vanhemmat, jotka eivät häiritse hänen intohimonsa, vaikka hän usein tuli kotiin mustelmia. Misha itse aina sanonut, että hän rakastaa oppia. Lukion jälkeen hän valmistui ammattiopiston ja sai lakimiehiin.

Vuonna 2004, Misha Aloyan oli jo mukana nuorisoryhmän ohjauksessa kokenut valmentaja Juri Chuvashova. Tämä mentori pätevästi koulutettu lahjakas kaveri. Lyhyessä ajassa kouluttaja ja nyrkkeilijä voi saavuttaa erittäin hyviä tuloksia. Jo joulukuussa 2005, Aloyan omistukseen Cup Venäjän nuorten keskuudessa. Vuoden viimeinen taistelu Misha Aloyan oli mestari urheilu. Se oli mukana nuorten maajoukkueessa.

varhainen ura

Vuonna 2007 Misha Aloyan voitti mestari Venäjän nuorison keskuudessa. Samana vuonna hän osallistui European Youth Championship, joka sai myös kultamitalin. Seuraavana vuonna hän oli mukana aikuisten mestaruus Venäjän ja onnistui päästä lopulliseen. Sen jälkeen Aloyan kutsuttiin maajoukkueen (aikuinen), jonka kanssa hän osallistui MM Venäjän pääkaupungissa. Aloyan pystyi voittamaan tässä kilpailussa. Viimeisessä taistelussa hän voitti tunnettu kuubalainen urheilija, mitalisti ja MM Andri Laffitte. Tämän jälkeen riemuvoitto Misha tuli valmentaja Eduard Kravtsov.

Venäjän maajoukkue

Vuonna 2009 Tšehov toteutti turnaukseen osallistuneen vahvin nyrkkeilijät Venäjän federaation. Projektin tulosten perusteella se oli osaksi maajoukkueeseen. Misha Aloyan, jonka elämäkerta on täynnä palkintoja ja otsikot, voitti hänen kilpailijansa George Balakshina (kolminkertainen Euroopan mestari) ja on onnistunut saamaan jalansijaa maajoukkueessa.

Kun hän tuli MM-Milanossa. Siellä hän melko helposti saavutettavissa semifinaali, jossa hän tapasi kehässä Mongolian nyrkkeilijä Togstsogtom Nyambayarynom. Ensimmäiset kaksi kierrosta Mike led pistettä, mutta kolmannella Mongolian urheilija pystyi vetämään voittoon. Tämän seurauksena Misha oli tyytyminen pronssia.

Jo marraskuussa 2009, Aloyan voitti Venäjän mestaruuden. Finaalissa hän taas tapasi George Balakshin ja pystyi voittamaan hänet. Tämä Triumph auttoi häntä tullut johtaja joukkueen hänen painoluokassa.

Euroopan mestari

2010 EM Moskovassa pidettiin. Aloyan voittanut kaikki taistelunsa ja tuli Euroopan mestari. Lopullisessa hän taisteli Britannian Khalid Yafai, joka voitti kohdista.

MM

Vuonna 2011 Mike tuli kolme kertaa Venäjän mestari. Tämä voitto saa hänet päästä joukkue, mene maailmanmestaruuden Bakussa. Yleisö booed hänelle kaikin tavoin osoittivat halveksuntaa, että asia, ja koko joukkue Armenian. Se tapahtui koska Karabahin konflikti.

Joka kerta Michael esiintyi kehässä, kiusaaminen häntä jatkui. Kävi ilmi, että se oli Misha voitti Azerbaidžanin urheilija Elvin Mamishadze. Sen jälkeen se oli tarpeellista kohdentaa paremman suojan Aloyan. Sen takana järjesti todellisen metsästää, ja yrittänyt useita kertoja katsomaan yhden, mutta mitään ei tapahtunut.

Tietenkin, psykologista painetta vaikutti nyrkkeilijä, mutta se ei estänyt häntä päästä viimeiseen taisteluun ja voittaa sen. Tämän vaikean voiton hänelle henkilökohtaisesti onnitteli kaupunginjohtaja Vladimir Gorodetsky, Novosibirsk ja sitten presidentti Dmitry Medvedev.