Urheilu ja FitnessKamppailulajit

Olga Box, ukraina painonnostaja: elämäkerta, saavutuksia urheilussa

Olga Box - tunnettu ukrainalainen painonnostaja. Hänellä otsikko ansioitunut Master of Sports. Työskentely valvonnassa Vasilin Fist, päävalmentaja maajoukkueen. Kolminkertainen Euroopan mestari.

Elämäkerta urheilijat

Olga Box syntyi vuonna 1985 kaupungin Bobrowice. Tämä on alue keskus Chernihiv alueella, jolla asuu 11 tuhatta ihmistä.

Hänen isänsä oli vartija, ja hänen äitinsä - kotirouva. Komea lisä Olga meni hänen isoisänsä, mutta hänen syntymäpaino 4 kiloa 100 grammaa. Olga opiskeli Box useimpien tavallisten lukion. Kolmannessa luokassa alkoi harjoitella painonnosto. Ensimmäinen koulutus järjestettiin koulun kellarissa.

Vastaanotetaan toisen asteen hän tuli maatalousyliopiston Lviv.

Ensimmäinen suuri kilpailu urheilijoille tuli kisat Vancouverissa, Kanadassa vuonna 2003, kun hän oli vain 18-vuotias. Tuloksella 277 kiloa ja puoli, hän onnistui voittamaan pronssia. "Hopea" oli sitten venäläinen nainen Albina Khomich. "Gold" vei Kiinan Dean Meyyuan.

Toinen pronssia MM

Vuonna 2006 hän pystyi toistamaan saavutus. Turnaus järjestettiin toisella puolella maailmaa - Santo Domingo, Dominikaanisessa tasavallassa. Jotta täysin mukautua ja näyttää parhaat tulokset, mene kilpailun minulla oli muutama päivä ennen kuin ne alkavat. Valmistelu tulos oli onnistunut.

Olga on merkittävästi parantanut viime vuoden lukuihin - 127 kiloa, kun nappaamaan ja 157 vuonna työntö. Yhteensä tämä oli 284 kiloa ja riitti toiseen pronssia maailmancupin urallaan. Toinen oli tällä kertaa toinen kiinalainen - Mu Shaunshuan ja voitti Etelä-Korean painonnostaja Jang Miran. Ja lopputulos on osoittautunut - määrän ne nostettiin 314 kiloa (30 kiloa enemmän kuin Ukrainan). Jang Miran voitti takia vähemmän yrityksiä käytetty.

ensimmäinen voitto

Ensimmäinen voitto turnauksen edustaja IC osastolla "Dynamo" voitti Euroopan mestaruuden Puolassa Wladyslawowo vuonna 2006. Olga pyörä suoritettiin paino luokkaan yli 75 kiloa ja voitti tuloksella 290 kilogrammaa (127 ja 151 on siepata että työntö). Hänen lähin presledovatelnitsa - Venäjän Natalia Gagarina - nostetaan 19 kiloa vähemmän, pronssimitalisti tuli Bulgarian Yordanka urheilija Apostolov.

Record Strasbourgissa

Huhtikuussa 2007 hän meni EM Strasbourg, Ranska Olga Box. Painonnostaja, kuten ennenkin, hän esiintyi arvostetuin luokka - yli 75 kiloa.

Hän taas parantaa aiemmat tulokset. Nostaa 133 kiloa siepata ja 160 ääliö. Kokonaistulos 294 kilogramman anna hänen voittaa. Lisäksi tulos nappaamaan oli uusi manner ennätys.

On syytä huomata, että sen etu verrattuna kilpailijoihin oli ylivoimainen. Valko Ekaterina Shkuratov joka sijoittui toiseksi häviten hänen 37 kiloa, ja vielä vähemmän kilogrammaa esiin toinen ukrainalainen - Julia Dougal.

Samassa 2007 Olga Carton osallistui kisoissa Chiang Mai. Victory toistetaan välillä Korean Jang Miran ja Kiinan Mu Shuanshuan. He ovat maailmanennätyksen jälleen esille samat kokonaispaino - 319 kiloa. Ja jälleen kerran, kiitos pienempi määrä yrityksiä, voitto meni edustaja Etelä-Koreassa.

Laatikko huonompi kuin Euroopan mestaruuden. Kaiken se tuotti vain 281 kiloa paino. Se riitti voittaa toinen pronssia World Championship.

Euroopan menestys

Vuonna 2008 edustaja SK "Dynamo" lähetetään seuraavaan EM - Italian kaupungissa Lignano Sabbiadoro.

Lopputulos on vielä huonompi kuin edellinen, mutta Euroopassa se ei kuulu kenellekään muulle, myös niitä kiloa. Kun luku 277 kiloa laatikko tulee kolme kertaa mestari Eurooppaa. Maannaistaan Julia Dougal nostaa 19 kiloa vähemmän, kolmanneksi edelleen Pole Magdalena Ufnal. Onnistuminen urheilussa ei jää huomaamatta kotona. Yksi suosituimmista ja suosikki urheilu muuttuu painonnosto. Naiset, jotka tuovat maahan voittaa kansainvälisissä kilpailuissa ympäröimänä huomiota ja huolenpitoa puolelta faneja ja ihailijoita tätä urheilua.

Siirtyminen palkintokorokkeelle Ukrainan Euroopan mestari ei vain Minskissä vuonna 2010. Hän nostaa 273 kiloa, kun taas venäläinen nainen Tatiana Kashirina kestää 297 kiloa. Ukrainan - hopea.

Pekingin olympialaiset

Kaikkein kaikuva voitto saavutettiin Pekingin olympialaisissa Olga Box. Painonnosto voisi tuoda maajoukkueen 15 mitalia.

Ukrainan nostaja nostaa 277 kiloa (124 ja 153 on push ääliö). Tämä tulos tuo joukkue hopeaa. Victory Olga myönsi vain ikuinen kilpailija - Korean Jang Miran. Tämä palkinto oli ainoa mitali voitti Ukrainan maajoukkueen urheilussa.

doping-skandaali

4 vuotta olympialaisten jälkeen, aattona olympialaisissa Lontoossa, suuri skandaali puhkesi, se oli hänen sydämensä painonnostossa. Naiset osallistujat ja kilpailun voittajat seurattiin tiiviisti. Ensinnäkin kansainvälisen yhteisön kiinnostunut tuloksista dopingtestissä.

Valitettavasti Ukrainan Painonnosto federaation Olga näytelaatikot ovat positiivisia. Samanlaisia tuloksia on osoitettu ja toistuvia tutkimuksia. Urheilija hylätään 4 vuotta. Hän on kielletty puhumasta mitään järjestämän kilpailun alaisuudessa Kansainvälisen Painonnosto Federation.

Hän oli yksi kymmenkunta urheilijaa, jotka joutuvat doping Pekingin olympialaisissa. He edustivat Venäjän, Valko-Venäjä, Kazakstan, Uzbekistan, Espanja, Kuuba ja Azerbaidzhanin.

Päätöslauselma Kansainvälisen olympiakomitean riisuttu Box voitti hopeaa, sekä viisi urheilijat, jotka suoritetaan tapahtumaan.

Tämän päätöksen takia, Olga jätettiin pois lopullisesta protokolla doping. Toinen paikka oli ottanut haltuunsa valtion edustajana itse Ele Opeloge, ja pronssi oli painonnostaja Nigeriasta Mariam Usman, joka oli aiemmin ole voittanut yhtään mitalia.

Viimeksi Olga Box tuli äiti. 31-vuotias urheilija, jonka jousitus päättyi hiljattain syntynyt poika. Lapsi syntyi kasvuun 54 cm ja paino 3 kiloa 640 grammaa. On syytä huomata, että hänen äitinsä oli noin puoli kiloa painavampi syntyessään. Syntymän meni ilman komplikaatioita jossakin hoitolaitosten ja Chernihiv. Olga on nyt toipumassa ja valmistautuu palata urheiluun.