Urheilu ja FitnessExtreme Sports

Kanadalainen rodun auton kuljettaja Vilnov Zhak: elämäkerta, saavutuksia urheilussa

Kun maailma moottoriurheilun on paljon ratsastajia, jotka jatkuvasti herätti sekä ammattilaisille ja yleisölle. Monet heistä ovat tarpeeksi kirkas palvelemaan useita vuosia. Yksi näistä sisältyvät kohortissa parhaan Masters ajo urheiluautot, on Vilnev Zhak. Hänen kohtalonsa ja urheilu elämää käsitellään tässä artikkelissa.

syntymä

Sankarimme syntyi 09 huhtikuu 1971 perheeseen kilpa-ajaja. Hänen isänsä - Zhil Vilnev - vuonna 1978 voisi tulla hopeamitalisti World Championship "Formula 1" -sarja, jonka jälkeen kaikki perhe muutti asumaan Monacossa.

Koulussa Jacques oli melko hyvä tulos. Varsinkin kun se on helppo matematiikkaa ja fysiikkaa. Kuitenkin nuorukainen vedettiin maailmaan kilpa. Jo viidessä vuodessa, hän yritti ajaa isänsä ja kymmenen vuoden ikää - motocross polkupyörää. Traagisesti, Vilnev Zhak menettänyt isänsä (kuoli traagisesti) lyhyessä ajassa eikä voinut päättää hänen harrastukset: hän aktiivisesti hiihto, hän omistautui musiikkia, matematiikkaa, kiinnitti huomiota autoja.

Alku kilpauransa

Iässä viisitoista, nuori kanadalainen menee parasta tuolloin kilpa koulu, jota johti Dzhim Rassel. Niinä päivinä se oli paras koulu, joka valmistelee ratsastajat varten "Formula Ford - 1600".

Vuonna 1987, Jacques menee toiseen kouluun kuljettajien sijaitsevat Shennonvile. Siellä hän osallistui kilpailuihin nimellä Alfa Italian Touring Car.

Vuosina 1989-1991 Vilnev Zhak meni "Formula 3" Italiassa. Siellä hän esiintyi tarpeeksi hyvin, mutta ei niin paljon kuin halusi paikallista yleisöä, hyvin muistaa erinomainen ja nopea ajo hänen isänsä.

Muutto Japaniin

Vuonna 1992, urheilija jatkoi kilpauransa Japanissa. Jo ensimmäinen kausi, hän pystyi tekemään lopullisen toiseksi ja saada kutsun mestaruuden, "Formula Toyota Atlantic", joka voitti viisi osakilpailua ja lopussa kauden tulee kolmas koko sijoitukset. Siellä hän sai nimen "Vuoden tulokas" onnistuneen suorittamisen ja Win 7 paalupaikkaa.

Useampi kuin yksi

Erityinen paikka elämässä ratsastaja ja tähän päivään vie miehen nimeltä Kreyg Pollok. Että hän oli Jacques ja johtaja ja vanhempi ystävä ja opettaja. Juuri hän ratkaisi kaikki rahoituskysymykset Kanadan ja totesi rahoitussopimukset. Siksi tietäen valmiuksia Jacques, vuonna 1994, Craig auttaa häntä mennä "Indy".

Kilpailu Amerikassa

Puhuessaan "Indy", Vilnev Zhak kolmen ensimmäisen kilpailuista ole voittanut mitään. Kuitenkin neljäntenä kilpailussa hän pystyi osoittamaan, että se ei ole mitään poika kuuluisan kilpailija sijoittuen toiseksi. Syyskuussa 1994 kanadalainen pystyi ensiksi radalla Elkhart Lake.

Kaiken ensimmäisellä kaudella, Jacques sai 94 pistettä ja tuli kuudenneksi mestaruuden, ja taas voitti palkinnon kategoriassa "Vuoden tulokas". Edesmennyt Zhil Vilnev olisi ylpeä poikansa.

Seuraavalla kaudella lahjakkaita ratsastaja tuli yli onnistunut. Hän voisi tulla ensimmäinen 4 kertaa sekunnin välein ja kahdesti kolmas lavalle, seurauksena toi hänelle kauan odotettu mestaruuden. Tämän vuoksi hän sai otsikko "Sportsman of the Year" kotona. Muuten, Villeneuve ei Racer Kanadassa ei saanut tätä merkittävää monissa standardien otsikko.

Siirtyminen "Formula 1"

16 elokuu 1995 Zhak Vilnev, jonka elämäkerta on runsaasti erilaisia valoisia ja saavutuksista, meni Royal rodun joukkue, "Nieminen". On huomattava, että aikaisemmin, mikään pilottien onnistuneesti suoritettu "Indy", ei voinut menestyä siinä "Formula 1". Kuitenkin omistaja joukkue ja otti mahdollisuus, kuten kävi ilmi, ei menettänyt.

Jo 10 maaliskuu 1996 Kanadan sensaatiomaisesti otti paalupaikan radalla aikana Grand Prix, "Formula 1" Australiassa, ohittaen jopa hänen kokeneen tallikaverinsa Damon Hill, jonka kanssa hän muodosti tovarscheskie suhdetta. Tulosten mukaan, Jacques oli toisessa lähdössä, ja voitto esti ongelma polttoainejärjestelmä.

ensimmäinen voitto

Ensimmäistä kertaa ylimmän portaan palkintopallille Villeneuve päättynyt 28 huhtikuu 1996 klo vanhin ravirata Grand Prix, "Formula 1". Tärkeimmät kilpailijat, kun hän oli Hill, Coulthard ja Schumacher. Kuitenkin Kanadan pystyi tunkeutumaan johtoon heti alusta alkaen ja säilyttämään johtoasemansa loppuun kilpailupäivänä. Epäilemättä se oli huomattava menestys, ja Kanadan puhui paitsi asiantuntijoita, mutta myös yleisö toimittajia.

Seuraava voitto Villeneuve oli Silverstonessa. Jacques oli hyvin perehtynyt tähän radalla ja pystyi vain vetää ulos voitto. Ja kun Unkarin Grand Prix, jossa tuli jälleen kanadalainen ensimmäinen alkoi puhua siitä jo niin haastaja mestaruudesta.

Ratkaiseva race

Mestaruuden 1996 määritettiin tiellä Japanissa nimisenä Suzuka. 13 lokakuu Hill onnistui silti vetää itsensä mestaruuden, ja Villeneuve päätyi toiseksi 78 pistettä ja tulla jälleen "vuoden tulokkaaksi." Hän pystyi ajamaan 92,2% kaikista mestaruuden kulkee ja tullut draiveri joka teki maalin keskimäärin 4,87 pistettä per kilpailu.

Championship 1997

Alussa mestaruuden osoittautui kanadalaisten on äärimmäisen hermostunut. Grand Prix, joka pidettiin kotimaassaan seinien osoittautuneet tuloksettomiksi hänelle. Hän meni ulos radalta toisella kierroksella, ja koska hänen omista virheistään.

Tarkista Ranskassa on myös osoittautunut epäonnistuneita. Villeneuve sijoittui neljänneksi ja lopulta jäi Schumacher yleisessä sijoitukset on 14 pistettä, mikä tarkoitti vain yhtä asiaa: voittaa maailmanmestaruuden joutui suorittamaan onnistuneesti.

Viimeinen Grand Prix kauden Saksan vain yhden pisteen edellä kanadalaiset, ja omaan mestaruudesta hänen pitäisi ehdottomasti saada Jacques radalla Finaali.

Viimeinen kisassa kauden tapahtui Espanjassa. Schumacher ensimmäisestä sekunnin puhjennut, Villeneuve on takaisin taakse - jälleen kärsi siitä erittäin epäröivä alusta. 47 Kanadan välillä, se oli takana saksalainen, mutta sitten tapahtui jotakin odottamatonta. Kun yrität ohittaa Schumacher Villeneuve teki liikkumavaraa, johon Red Baron reagoinut äärimmäisen aggressiivisesti. Tämän seurauksena auto "Ferrari" Michael meni ulos radalta, ja Jacques jäi kilpailussa, edelleen ajaa hyvin tarkkaan, yrittäen olla ohittaa jonkun, koska sen päätavoitteena oli päättyä pistettä. Tämän seurauksena kisan voitti edustava Häkkinen Suomi, joille tämä oli ensimmäinen voitto uransa tuolloin, ja Villeneuve oli kolmas. Mutta tämä tulos saa hänet tulemaan kahdeskymmeneskuudes maailmanmestari.

Huolenpitoa Williams

Vuonna 1998, kaikki "Formula 1" joukkue alkoi esiintyä uusien sääntöjen mukaisesti. Muutokset lupasi jännitystä ja juonittelu, mutta uusia ideoita ... meidän täytyy valmistautua etukäteen, ja omistaja "Williams" on osoittanut sanomaton typeryys - karkotetaan "vakaa" paras insinööri nykyaikaa Endriana Newey. Tämän seurauksena koko joukkue on menettänyt johtava asiantuntija, ja Jacques - viileä auto.

Kausi alkoi, ja hän on osoittanut, että kilpailu on vain välillä "McLaren" ja "Ferrari". Pilotointi, itse asiassa se oli taistelu kone, ei kilpailijoita.

Villeneuve, vaikka kaikki hänen toimiaan, ei voinut tulla mestariksi, mutta lähes jokaisessa kilpailussa kirjoitettu oikein toteaa. Ongelmia paitsi auton, mutta myös teknikot, jotka eivät suosi sen lentäjät. Kaikki meni siihen, että tästä joukkue, "Formula 1" oli lähdettävä.

Luominen British American Racing

Keväällä 1999 ensimmäistä kertaa tämän komennon alkaa kilpailu. Valitettavasti mikään rotu ja ei onnistunut. Jacques meni hyvin täyttäviä mutta kilpailussa maaliin tuli harvoin. Tämän seurauksena se ei viilletty mitään pisteitä.

Seuraavalla kaudella oli onnistunut, mutta ei liikaa. Jonkin ajan kuluttua oli muutos johtoryhmä ja Villeneuve oli työtön. Hän jätti "vakaa" vuonna 2003.

Vuodesta 2004 vuoden 2006 Kanadan pelataan joukkueet kuten Renault, Sauber-Petronas, BMW Sauber, joka ei kuitenkaan saada aikaan merkittäviä tuloksia itse.

Kilpa farmari sarjassa

Vuonna 2007 Jacques siirtyy kisan nimikkeellä "Le Mansin 24 tunnin ajo", joka tarkoittaa "Peugeot". Villeneuve ja hänen toverinsa oli toinen, mutta eivät ole saavuttaneet maaliin, joilla polveutuu rodun teknisten ongelmien vuoksi. Ennen kilpailun alkua edellä mainittujen Kanadan manageri Kreyg Pollok sanoi Villeneuve haluaa asettaa maailmanennätys määrä voitti kilpailusarja.

Seuraavana vuonna Jack jälleen osallistuu kilpailuun "Le Mansin 24 tunnin ajo." Hän oli kelkkaan yhdessä Marc Gene ja Nicolas Minassyanom. Urheilijat luottavaisesti käveli ensimmäiseen asentoon, kun kilpailu sää puuttui. Tämän seurauksena auto "Peugeot" nopeasti alkoi menettää etu laajennus, ja aamulla seuraavana päivänä he olivat nopeasti ohittanut kilpailijoiden edessä "Audi". Lopputulos Villeneuve ja kumppaneiden tuli toiseksi.

Tässä hän - Zhak Vilnev. "Formula 1" on vielä niitä rotuja, jossa hän tuli tunnetuin ja tunnettu se. Vaikka Kanadan nykyään ei ole enää pätevä kuljettaja, mutta hänet muistetaan ja kunnia yhtenä merkittävimmistä pilotit "Royal rotujen" ajaksi niiden olemassaolosta.