Uutiset ja yhteiskuntaYmpäristö

Suosituin rallissa maailmassa. Dakar täyttää voittajat

Ralli - yksi suosituimmista tyyppisiä moderneja kilpa. Hän oli erittäin viihdyttävä, mutta koska etuja miljoonia katsojia ympäri maailmaa. Erilaisista mestaruuskilpailut on erityinen reitti, "Paris-Dakar". Tämä rotu erottuu muiden joukossa. Mikä se on niin houkutteleva faneille ja osallistujille? Asiaa käsitellään tässä artikkelissa.

Historian kuuluisan auton maraton

Ralli "Paris-Dakar" pidetään lopussa 1978. Kirjoittaja ajatus tästä reitistä oli moottoripyörä kilpailija Ranskasta T. Sabin. Vuonna 1977 hän menetti tiensä autiomaassa Libyassa kilpailun aikana, että "Abidjan-Nizza." Muutaman päivän vaeltelu ilman ruokaa tai vettä moottoripyöräilijä löytyi paimentolaisia joka pelasti hänet. Kaikesta huolimatta vahinkoja, aavikon on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen Sabina, jolle hän halusi jakaa maailman. Tämä ajatus on inspiroinut ratsastaja luoda suosituin reitti rallin tänään. Dakarissa mukaan Terri Sabina, oli olla lopullisessa rodun, ja alkaa - Pariisi.

Kuvan alkuperäinen ralli reitti kulki Pohjois-Afrikassa, Algeria, mutta johtuen vaikeasta poliittisesta tilanteesta ja lisääntyvät levottomuudet maassa, toisessa maassa hyväksytty kisaa - Marokko. Joskus osan matkaa osallistujien voitettiin Libyassa.

Ensimmäinen kisa oli yksi vaihe World Cup. Kuitenkin kilpailusääntöjen aiheuttanut paljon kiistaa, joten päätettiin jättää rallissa koko sijoitukset mestaruuden planeetan ja tehdä itsenäisiä.

On mielenkiintoista, että ottelun historiassa sen olemassaolosta osallistui paitsi ammatillista kilpakuskit, mutta monet rocktähtien kuuluisa urheilijoiden edustajat muiden tieteenalojen (laskettelijoita, vuorikiipeilijät merimiehet ja muut).

ralli säännöt

Osallistua tähän kilpailuun, sinun on tiedettävä säännöt ralli. Dakar on lopullinen määränpää välillä. Kilpailun alkua Pariisissa. Kilpailussa kestää kolme viikkoa, ja se kattaa etäisyys noin 10 tuhatta. Km. Voidakseen saada ratsastajat paitsi erikoisajoneuvoja ralli, mutta myös autojen ja kuorma, ja moottoripyöriä. On erillinen offset kutakin liikennemuotoa. Osallistujien joukossa ovat paitsi ammatillista Racers, mutta myös harrastajille, jotka yleensä muodostavat noin 80% koko ilmoitetusta summasta.

Kuten edellä mainittiin, World Cup sijoitukset eivät kuulu tämän rallin. Dakar on viimeinen kaupunki matkalla ratsastajaa, jossa voittajat määräytyvät. Tulla mestari kilpailun, sinun tarvitsee vain voittaa kilpailijansa tuloksista tämän autojen maraton, toisin kuin MM, jossa osallistujat saavat pisteitä jokaisessa kilpailussa, johon on koottu lopussa kauden.

ralli voittajat

Alkuun saakka luvulle tärkein ennätys eniten voittoja rallin "Paris-Dakar" Stefan Petransel, joka voitti maratonin autoa kuusi kertaa kymmenen vuoden osallistuneet.

2001 oli käännekohta kilpailussa asetuksissa, ja suhteessa voittajat. Mukaisesti sääntöjen muutoksiin kilpailun, joukkue ei voinut mukanaan laitteita, jotka pettäessä voisi ratkaista ongelman. Korjauksia saa suorittaa kuljettaja ja navigaattori. Samana vuonna, nainen Dzhutta Klyaynshmidt voitti ensimmäistä kertaa rallin.

Venäjän kuorma on tullut todellinen voittoisa ralli "Paris-Dakar". "Kamaz-master", suuri Venäjän joukkue voitti maratonin monta kertaa. Viime vuosina se on edelleen hallussaan johtoon ja voittaa säännöllisesti suurissa kansainvälisissä kilpailuissa.

"KAMAZ-master" tiimi

Historiassa rallin "Dakar" Venäjän joukkue voitti 13 kertaa tämän arvostetun maraton. Vuonna 2015 ralli, joka tapahtui Boliviassa, Argentiinassa ja Chilessä ensimmäistä kertaa voittanut ohjaaja Airat Mardeev trukin sijoitukset. Loppuvaiheessa rodun hänen onnistui irtautua ajajia ja lopulta ylittivät lähimpien kilpailijoiden muun muassa joukkuekaverit saavat, 14 ja 51 minuuttia, vastaavasti (Sijoitus 2 - Nikolaev, aseta 3 - Karginov).

Niinpä Venäjän lentäjät ovat osoittaneet jälleen, mikä on auto "KAMAZ". "Dakar" vuodesta toiseen trukin sijoitukset toimittaa hänelle.