Urheilu ja FitnessKamppailulajit

Vladimer khinchegashvili, paini: olympialaiset

Yksi tämän hetken suosituimmista Georgian urheilijoiden - vladimer khinchegashvili. Paini toi hänelle kunnioitusta ja tunnustusta paini yhteisössä. Olympialaisissa vuonna 2012, Georgian urheilija voitti hopeaa, puhuminen luokassa jopa 55 kiloa. Ja seuraavana Pelit pystyin voittamaan.

Elämäkerta urheilija

Vuonna 1991 hän syntyi vladimer khinchegashvili. Paini tuli hänen intohimonsa lapsuudesta. Harjoittaa tässä urheilussa alkoi kotikaupungissaan Gori. Tällä hetkellä jäsenenä paikallisen urheiluseuran "Dynamo". Hän kasvoi pienessä kylässä noin sadan kilometrin päässä pääkaupunki - Tbilisi. Itäisellä Georgia.

Intohimo ja rakkautta lajiin hän juurrutti hänen isänsä, joka oli mukana myös vapaapainissa. Ja korkealla tasolla. Erityisesti hän tuli voittaja Nuorten maailman- ja Euroopan mestaruuskilpailuissa.

Vladimir oli lapsi on päättänyt seurata hänen jalanjälkiään. Siksi pitkään kärsimään yli valintaan urheiluosion ollut tarpeen. Yksi hänen ensimmäinen valmentaja oli isänsä Arkadi ja Nugzar Shireli.

Ensimmäinen menestys kotimaan kohtaus ei tarvitse odottaa kauan, ja pian niitä seurasivat ja voittoja kansainvälisellä tasolla. Vuonna 2011 hän voitti hopeaa EM vladimer khinchegashvili. Paini toi hänelle palkinnon Saksan kaupungissa Dortmund. Koko turnauksen Georgian urheilija on vahva vastustaja. Lopeta se voisi vain venäjää Jamal Džamal Otarsultanov vuonna välienselvittely.

Perheen Vladimir oli vanhin lapsi, mutta hän on sisar, jonka kanssa hän aina ollut suhteita.

Olympialaisissa Lontoossa

Vuonna 2012, painija vladimer khinchegashvili ensin meni olympialaisiin. Georgian urheilija saapui tapahtuma Lontoossa. Georgia esiteltiin olympialaisissa on erittäin taistelu-arvoinen joukkue taistelussa, joka lopulta voitti 6 mitalia. Ei kuitenkaan kulta ei ollut heidän joukossaan. En ollut poikkeus ja vladimer khinchegashvili. Paini pelit esiteltiin 7. painoluokissa. Vladimer khinchegashvili ilmestyi kevyin luokkaan, eikä raskaampia kuin 55 kg urheilijoiden keskuudessa.

Turnauksessa hän oli ottanut kautta Euroopan pätevyys Turk Ahmet Peker. Lontoossa, Georgian ensimmäinen otti Egyptin Ibragimom Farahom, sitten yli Bulgarian Radoslav Velikovs ja Intian Amit Kumar. Semifinaali hän kohtasi nimekäs Japanin painija Shinichi Yumoto, joka vladimer khinchegashvili voitti.

Taistelussa kultamitalin Venäjän Georgialaiset lähentyneet Otarsultanovym Jamal, joka oli jo voittanut kolme Euroopan mestaruutta. Ottelun päättyi hyväksi venäläiset. Hänen ensimmäinen olympiamitali voitti Hinchegashvili Vladimir. Taistelussa toi hänelle mainetta ympäri maata.

Vuonna koko sijoitukset olympialaisissa ensimmäistä kertaa tuli venäläiset voitti 11 mitalia, joista 4 kultaa. Georgiasta tuli yhdeksäs kolme hopeaa ja kolme pronssia.

Siirtyminen toiseen painoluokan

Vuonna 2013 vladimer khinchegashvili alkoi esiintyä uudessa painoluokassa - jopa 60 kiloa. EM tällä kaudella tapahtui hänen kotimaassaan - Tbilisissä.

On huomionarvoista, että luokassa jopa 55 kiloa voittaja oli hänen joukkuetoverinsa George Edisherashvili. Sankari Tämän artikkelin saavutti semifinaali, jossa hän tapasi venäläisen OPAn Satomi, kolminkertainen Euroopan mestari. Georgialaiset menetetty ja oli tyytyväinen pronssia.

Euroopan mestari

Vuonna 2014 hän alkoi toimia uudessa painoluokassa vladimer khinchegashvili. Sääntöjä Painiliitto on muutettu, ja urheilija ei ollut raskaampaa kuin 57 kiloa keskuudessa kilpailijoita.

EM uusien sääntöjen mukaan tapahtui Vantaan kaupungin, Suomen. Yleensä Georgian joukkue arvostettu tähän turnaukseen itselleen epäonnistuneena. Vain kaksi jäsentä maajoukkueen lavalle. Konstantin Habalashvili oli kolmas luokassa jopa 65 kiloa, mutta vladimer khinchegashvili ensimmäisen kerran urallaan voitti EM.

Vuonna ratkaiseva taistelu, hän oli vahvempi taistelija Monacosta Gennadiya Tulbya, kotoisin Moldovasta.

Hopea Tashkentissa

Vahvista luokka oli MM-kisoissa vladimer khinchegashvili. Ossetiaa (Vladimir on Ossetian juuret) saapui turnauksen vahvimpia taistelijoita maailmassa Tashkentissa pääkaupungissa Uzbekistan.

Turnaus oli riemuvoitto Venäjän joukkue voitti, voitettuaan 15 mitalia, joista 6 oli kultaa. Jalkapallojoukkue Georgian oli vain yksi palkinto. Hän voitti vladimer khinchegashvili.

Vuonna painoluokan jopa 57 kiloa, hän hävisi finaalissa ainoa edustaja Korean Yang geeni il demokraattisen kansantasavallan, pronssimitalisti olympialaiset Lontoossa.

Triumph Las Vegasissa

Uusi sivu hänen urheilu-uransa vladimer khinchegashvili avattiin vuonna 2015, kun hän meni kisoissa Yhdysvalloissa Las Vegas. Turnauksessa hän tuli listalla yksi suosikeista mestaruudesta, joka oli katsottava jokainen vastustaja.

Tällä hetkellä turnauksessa pelataan 24 sarjaa mitaleja. Ja se oli tiukka raja - jokaisessa painoluokassa vain yhden maan osalta yksi jäsen voisi edustaa.

Yleisessä taistelussa puhkesi venäläisten ja amerikkalaisten, joka lopulta voitti 4 kultamitalia. Kuitenkin vain Venäjän joukkue voittaa oli (14 vs. 7), joten se oli hänen ja meni ensimmäinen joukkue paikka. Palkintojen määrää ja erottaa ukrainalaiset - he 9 mitalia. Yhteensä lavalle esille edustajien 29 maissa.

Georgialaiset voitti vain yhden kullan. Se on kassaan hänen tiiminsä toivat vladimer khinchegashvili. Hän puhui luokassa jopa 57 kiloa. Vuonna välierässä on kovaa taistelua hän onnistui voittamaan mongolit Erdenebatyna Behbayara.

Kulta vladimer khinchegashvili pelataan Iranin Hassan Rahimi. Georgian painija voitti ensimmäisen maailmanmestaruuden.

Mestaruus Riiassa

Ennen seuraavaa kesäolympialaiset, tärkeintä oli EM 2016 taistelussa. Se tapahtui Latvian pääkaupungissa - Riikassa. Georgian joukkue osoitti loistava tulos. Joukkuekilpailussa painissa kohtiin georgialaiset voittivat ensimmäisen sijan, pelaajan jopa Venäjän urheilijat.

Vain mitali sijoitukset, Georgia otti toiseksi. Klo EM on 9 mitalia, joista 3 kultaa, 2 hopeaa ja 4 pronssia. Venäjän joukkue voitti 12 palkintoa, joista 7 kultaa, yhden hopean ja 4 pronssia.

выступал Владимир Хинчегашвили. Vuonna painoluokan jopa 61 kiloa toiminut vladimer khinchegashvili. Finaali oli vaikea hänelle, hän vastusti Valko George Kaliev. Jälkeen luottavainen voiton semifinaali Romanian Ivan Guydea georgialaiset tapasi voimakasta vastustusta välienselvittely. Se onnistui voittamaan vain päätöksellä tuomarit.

Joten hänen säästöpossu oli toinen urallaan MM kultaa.

Olympialaisten Rio

Elokuussa 2016 vladimer khinchegashvili meni toisen olympialaisten hänen urheilullinen ura. Taistelussa soitettiin 18 erilaista palkintoa joka tuli hangata lähes 350 urheilijaa eri puolilta maailmaa.

Hyvä tilaisuus vahvistaa paremmuuden hänen painoluokan tuli olympialaisiin 2016. Paini, vladimer khinchegashvili monet olivat jo synonyymejä. Epäonnistumisen jälkeen 4 vuotta sitten, georgialainen urheilija oli tarkoitus kostaa.

Huolimatta siitä, että ennen turnauksen hänet nimettiin suosikki №1, jokainen taistelu valmistautui perusteellisesti. Todennäköisesti hänen vastustajansa olisivat Azerbaidžanin Gadzhi Aliev, kaksinkertainen maailmanmestari, Iranin Hassan Rahimi, Mongolia Erdenebatyna Behbayara ja Pohjois-Korean Yang Kyong-Il. He kaikki vladimer khinchegashvili tapasivat eri vaiheissa uransa - ja voitti, ja hävisi.

Oli myös mahdotonta sivuuttaa Mustien Hevosten mestaruuden. Venäläiset Viktor Lebedev, kaksinkertainen maailmanmestari, Kuuban Yowlys Bonne ja nykyisen Euroopan mestari Vladimir Dubov.

Polku voittoon

Polku lopullinen ei ollut helppoa, mutta se voitti vladimer khinchegashvili. Olympialaiset jälleen kerran osoittanut, että muuttavat taistelee eivät tapahdu täällä.

Semifinaali Georgian taistelija bested Alijevin. Mutta lopullisessa hän vastusti urheilija, jota kukaan otti vakavasti ennen turnauksen. Japanin Ray Higuchi.

Vladimer khinchegashvili voitti pistettä. Nyt listalla olympiavoittaja, hän valmistautuu seuraavaksi alkaa.