Urheilu ja FitnessKamppailulajit

Ben Askren: alkaen olympialaisia Vapaaottelu

Ben Askren - kaksinkertainen mestari National Athletic Association, ennen olympialaisia vuonna 2008, onnistuneet luomaan itsensä lahjakas urheilija paini kilpailuissa. Mitalia olympialaisissa hän ei saanut, mutta sen siirtyminen vuonna 2009, ammatillinen Vapaaottelu kilpailut merkitty saapumista yksi korkean tason ja eliitin taistelijat urheilussa viime vuosina.

taistelut

Ben Askren aloitti uransa ammattilaisena Vapaaottelu fighter 2009. Sitten hän täysin perusteltua hype luotu hänen ympärillään, luottavaisesti voitti kaikki taistelut vain yhden kierroksen. Saat 3 voittoa vuonna 2009, läpäisseet toista kautta välisarjan divisioonan, jossa kahdesti voitti Ryan Thomas ja sitten Dan Hornbaklom ja mestari Lyman Hood.

Työntövoima ja luova taistelija Ben Askren, vaikka se ei ole täyttä osaamista alalla Vapaaottelu, seisoa vastaan suosikki Lyman Hood. Hän käytti tukahduttavan molempia, kuten on laita Hornbaklom, voitti Tiger Schulman. Tällä hetkellä yksikään vastaanoton jujutsu ei kierretä tätä tekniikkaa. Arvoitus, sallittu Askrenu saada mestaruus vyö ei ole vielä ratkaistu.

Koska voittanut CARS 4 kertaa menestyksekkäästi puolusti oikeuttaan vyön. Hän voitti Jay Hierona ja Douglas Lima. Kolmannella taistelun jouduin pysähtyä apua lääkärin, koska silmät vihollisia Bena Karla Amussen oli kokonaan suljettuna, ja se oli perustana voiton. Neljännessä taistella Andrey Koreshkov Ben voitti, mutta seurauksena teknisellä tyrmäyksellä.

Uusi alku

Kun sarja upea voitto Ben Askren ei tarvita edistäminen. Hänen nimensä puhuu puolestaan. Siksi hän bongattiin Singaporessa Vapaaottelu organisaatio yksi mestaruus, jonka kanssa hän allekirjoitti sopimuksen kuusi taistelee.

30. toukokuuta 2014 Askern debytoi uuden otsikon alle vastaan Bakhtiyar Abbasov, joista perittävät oli useita voittoja. Ensimmäisellä kierroksella hän voitti kilpailijansa menestyksekkäästi soveltamalla tuskallista pitoon. Silloin taistelivat Japanin mestari valossa raskaansarjan Nobutatsu Suzukin ja voitti vain joitakin minuutin ja kahdenkymmenen neljän sekunnin, mikä teki hänelle mahdolliseksi lisätä kokoelmaansa vielä toisen mestaruuden vyö.

Vaikka tämä saavutus Ben Askerna lopussa, mutta se ei tarkoita, että lopussa sen uskomattoman potentiaalia. Odotamme mahtavampi ja onnistuneita taisteluita.