Urheilu ja FitnessExtreme Sports

Sebastian Vettel. Sukupuolivalistus

Moderni "Formula 1" on mahdotonta ilman yksi suurimmista kuljettajien kaikkien aikojen rotu, jonka nimi on Sebastian Vettel. Hänen mestaruus character kerrottuna saksalainen pysyvyys ja pedanttisuus, olivat tehneet työnsä, varmistaen hänelle menestystä.

Tähti on syntynyt

Sebastian Vettel on syntynyt Saksassa 3. heinäkuuta 1987 alkaen. Syntymäpaikka oli kaupungin Heppenheim. On huomionarvoista, että ennen olevan "vakaa" rotujen "kaava", kaveri on pitkään haaveillut laulajan urasta. Kuitenkin näyttelijän ura ei ollut hänen käytettävissään, koska hän täysin poissa laulu. Mutta kuitenkin enemmän se oli, joka oli tarpeen todella mestari: tahtoa, pää kylmänä, kärsivällisyyttä ja palava halu voittaa.

varhainen ura

Sebastian Vettel debytoi takana pyörän urheilu auto iässä seitsemän vuoden kilpailuihin osallistuville karting. Kun vain muutaman vuoden, hän tuli tunnustettu kuningas kilpa. Ja 16 vuotta hän oli mahdollisuus kokeilla pyörän auton, "Formula 1", jossa Sebastian pystyi ensimmäisenä yrittää voittaa ensimmäisen sijan Saksan mestaruuden.

18-vuotiaana, nuori lentäjä tulee osallistuja Euroopan mestaruuden, "Formula 3". Debyytti kausi kaveri osoittautui erittäin onnistunut - 64 pistettä tarjotaan melko korkea viidenneksi noviisi turnauksessa. Suhteellisen lyhyen ajan kuljettaja viettää elämänsä ensimmäisessä testeissä kuninkaallisessa kilpailussa. Hänen ensimmäinen kone tulee Williams. Jo vain vuotta, saksalainen tuli hopeamitalisti vaiheessa maailman kilpailuja, "Formula-Renault". Kilpailussa hän oli toiseksi maaliin, mutta myöhemmin julistettiin voittajaksi, koska se tuli nopeammin kilpailija oli esteellinen.

Ensimmäinen palkintopallille "Formula 1"

Vuonna 2006 juuri ennen vaihetta "Formula 1" Turkissa, Sebastian Vettel ofotsialnym tullut kolmas kuljettaja BMW joukkue. Tuona kausi, nuori ja lupaava urheilija useita kertoja oli autossa, kun piti istunnon vapaat harjoitukset. Ja jo vuonna 2007, Sebastian hyväksyttiin post testikuljettaja varten BMW Sauber. Tämä kausi on sama, ja ajajan debyytti Grand Prix, "Formula 1". Satuin nimittäin tärkein lentäjä joukkue - Kubica - osoittautui olevan loukkaantunut, ja Vettel sai rattiin auton. Ja täytyy sanoa, että Sebastian ei petä, kirjoittamalla hänen ensimmäinen kilpailussa yhden pisteen, joka on maaliin kahdeksantena. Mutta sitten hänen uransa on jatkunut pilotti ensimmäinen joukkue Toro Rosso, jossa hän otti ensimmäisen navan ja ensimmäisen sijan kilpailussa. Se tapahtui vuonna 2008 kilpailussa Italiassa, kun sateessa Sebastian voisi tulla ensimmäinen ja maailmanennätyksen nuorin ohjaaja historiassa arvostetun turnauksen koskaan voittanut ja kilpailu, ja pätevyys.

kukoistus

Vuonna 2009 kilpa Sebastian Vettel Se on Red Bull joukkue, tulevien vaihto joka jätti "vakaa" David Coulthard. Meneillään olevan kauden aikana Saksan ihmelapsi pystyi voittamaan voittoon neljä vaihetta, ja olla lopussa toisen kauden.

Jo Vettel tuli todellinen tähti kaudelle 2010, "Formula 1". Puhuminen kuiva lukuja, hän voitti viisi osakilpailua edellä kuin 4 pistettä lähin hänen ahdistelija Alonso tuli mestari 23 vuoteen.

Vuonna 2011 tärkein kilpailija saksalaisten oli hänen tallikaverinsa Mark Webber. Mutta Aussie voinut saada yhdessä tiimin ja hän ei näytä korkeampia tuloksia kuin vaikuttivat suuresti hänen tappion. Lopulta Vettel, joilla esiintyi 11 kertaa lavalle ensimmäisenä, otti toisen otsikko. Näin ollen sen etuna on yli toisen medalists on 122 pistettä.

2012. Fernando Alonso ja Sebastian Vettel, kuva, joka tuolloin toistettu miljoonia kappaleita ympäri maailmaa, tuli jälleen -alueen paikalliskamppailua radalla. Vuoden ensimmäisellä puoliskolla kaudella hän on ollut ennen kokenut espanjalainen, mutta lopulta osoittautui saksalainen mestari uudelleen, mikä oli mahdollisuus pelata sen ruuhkaa lopullisen kilpailuista.

Kaudella 2013 kesään johto kävivät itsepäinen välinen taistelu Hamilton, Räikkönen, Alonso ja tietenkin, Vettel. Mutta Kesätauon jälkeen, Sebastian osoitti jälleen korkein ammattitaitoa ja sen hankittua 9 voittoa peräkkäin, äänekkäästi ja varmasti lopettamaan taistelua kämmen. Tämän seurauksena - 4 vuotta 4 kilpailuista ja otsikot. Hienosta tuloksesta!

2014 leimasi uusien sääntöjen, mikä johti Vettel oli pois häkistä johtajia. Lopulta hän tekee lopullisen päätöksen lähteä joukkueen ja allekirjoitti kolmivuotisen sopimuksen Ferrarin kanssa.

Muutamia faktoja kilpailija

Horoskooppi syntynyt Saksassa - Syöpä. Korkeus Sebastian Vettel on 176 cm ja paino - 62 kg, mikä on ihanteellinen suhde ratsastaja kaavan 1. Kierrosten määrä johtavien pilotin 2438. Hänen lempiruokasi pasta Sebastian puhelut. Lempijuomiasi - Kombucha ja "Red Bull". Lähisukulaiset Sebastian on kaksi sisarta ja veli. Tällä hetkellä maassa on kuljettajan majoituksen Sveitsi.