Urheilu ja FitnessYleisurheilu

Mariya Savinova: Urheilusaavutusten ja biografia

Mariya Savinova - menestyksekäs venäläinen juoksija. Yksi koristeltu urheilijat Neuvostoliiton jälkeinen Venäjä, voittaja maailmanmestaruuden. Osallistuja grand doping-skandaali.

Lapsuudessa ja nuoruudessa

Hän syntyi 1985 Chelyabinsk kylmä. Hän ei koskaan kuvitellut, että elämäni olisi liittää sen käynnissä. Varhaisessa iässä hän oli ihastunut tanssia ja unta, että joskus tulla todellinen tanssija. Iän painopisteet ovat muuttuneet, ja nyt hän soitti sulkapalloa. On syytä huomata, että onnistunut ja tuli jopa opetus tässä Savinova ehdokas mestari urheilu.

Running Maria alkoi harjoitella aivan vahingossa. Tulin tyttöystävä jaksossa ja on päättänyt pitää yhden pora. Kuuluisa valmentaja Maslova näki hänet ja tarjosi kouluttaa häntä jatkuvasti. Mariya Savinova ole vastustanut, koska hän rakasti urheilua ja hän teki juuri niin kuin hänen näkemyksensä tehdä. Tulevaisuudessa se suuresti erottumaan ikätovereitaan ja pian alkaa näyttää taitojaan.

Vuonna 2003 Maria lähetetään Junior Championship Venäjän. Kukaan ei ajatellut hän voisi voittaa mitään, mutta hän voitti pronssia. Samana vuonna hän voitti pronssia ja Euroopan Youth Championship. Koska juoksija alettiin ottaa vakavasti, ei vain valtion tason kilpailuja, mutta myös Euroopassa. Vuotiaana yhdeksäntoista hän voitti hopeaa Venäjän mestaruuden kahdeksan metrin päästä ja puoli kilometriä.

aikuinen ura

Sen jälkeen menestys nuorten urheilijan pitkään en voinut saavuttaa mitään aikuisten kilpailussa. Savinova päättää, että asia on valmentaja, ja menee Vladimir Kazarin.

Uuden valmentaja selkeästi parantunut, mutta huomattavia palkintoja vielä löydetty. Vuonna 2008 hänet lähetettiin maailmanmestaruuden Valenciassa, mutta se kestää vain kuudestoista paikka. Siitä tulee todellinen läpimurto 2009. Hän voitti mestaruuden Venäjän, ja myös voitti Euroopan mestaruuden. Tämän kauden jälkeen Savinova tullut arvostettu urheilija maailmassa.

2010 osoittautui vieläkin tehokkaampi. Hän voitti ensimmäisen sijan MM-kisoissa sekä EM. On syytä huomata, että kaikki palkinnot voitettiin naisten kahdeksan metriä. Kukaan ei todellakaan ole yllättynyt siitä, että ensi vuonna jälleen Savinova voitti maailmanmestaruuden.

Vuonna 2013 kansainvälinen mestaruus pidettiin Venäjällä, mutta tämä urheilija kesti vain toiseksi. Muissa juoksijat, tämä tulos olisi pitää onnistuneena, mutta Maria sanoi, että hän voisi saada parempia tuloksia.

olympialaiset

Tulevaisuuden olympiavoittaja Mariya Savinova Hän jatkoi heidän ensimmäinen maailmassa pelit kaksikymmentäneljä seitsemän vuotta. Urheilijoille Tässä iässä pidetään hyvin vaikuttava, mutta tyttö osoitti, että hän on vielä liian aikaista kirjoittaa pois. Kilpailuissa Lontoossa, hänestä tuli ensimmäinen kahdeksan sadan metrin päässä, ja se osoitti tulos 1 minuutti 56,19 sekuntia.

Juoksija palasi kotiin voittoisa, ja yksi vahvimmista urheilijoita maailmassa. Näytti siltä, että iän Maria ei enää näytä hyviä tuloksia jälkeen Summer Games, mutta se ei ollut niin. Hän voittaa paljon enemmän voittaa, vaikka hän oli lähes kolmekymmentä vuotta.

Mariya Savinova: doping-skandaali

Vuonna 2015 tapahtuma tapahtuu resonanssi. Se tapahtuu niin, että monet venäläiset urheilijat syytetään laittomien huumeiden käytön. Niistä tämän luettelon, ja tahtoa Savinova. Tietenkin kaikki haastaa tätä päätöstä, mutta antidopingtoimiston olla varma että urheilijat todella käyttänyt lääkkeitä, jotka ovat kiellettyjä kansainvälisillä sopimuksilla. Tämän seurauksena päätettiin, että Maria mykistynyt. Virkamiehet haluavat riistää hänen kaikki palkinnot ja elinikäinen kielto osallistumisesta kilpailujen millään tasolla. On syytä huomata, että hylätä kerätä ja mestari valmentaja. Tällä hetkellä, lopullinen päätös ei hyväksytä ja viimeinen tutkimuksissa.

Mariya Savinova varma, jos se on jäävi, se on täysin väärä, koska doping ei koskaan hyväksytty.

Henkilökohtainen elämä

Aviomies tyttö on myös varsin tunnettu persoona maailman yleisurheilu. Hänen nimensä on Aleksey Farnosov. Nuoret ovat jo pitkään tunteneet toisensa, koska jollakin valmentaja. Aluksi he juuri tavannut, mutta vuonna 2010 päätti laillistaa heidän suhteensa. Viisi vuotta häiden jälkeen, pari ensimmäinen lapsi syntyi.

Mariya Savinova on loistava urheilija. Huolimatta siitä, että se oli puuttuisivat kaikki kunnianosoituksia ja otsikot, kaikki muistavat sen yhtenä vahvimmista juoksijoiden maailmassa. Toinen todiste tästä - muutama valtion tason palkinnot, joiden joukossa on ystävyyden. On syytä huomata, että se on saatu vain ne urheilijat, jotka todella onnistunut saavuttamaan paljon.