Uutiset ja yhteiskuntaJulkkikset

Venäjän Denisenko Aleksey Alekseevich thehkvondistov: elämäkerta, saavutukset ja mielenkiintoisia faktoja

Denisenko Aleksey - tunnettujen kotimaisten urheilija taekwondo. Kaksi kertaa mitalisti klo kesäolympialaisissa. Champion of Russia, toistuvan osallistuja ja voittaja mestaruuskilpailujen Euroopassa ja maailmassa. Jäsen Euroopan ensimmäinen kisoissa Bakussa, joka voitti pronssia. Hänellä otsikko ansioitunut Master of Sports Venäjän.

Elämäkerta urheilija

Denisenko Aleksey syntyi pikkukaupungissa Bataisk, joka sijaitsee Rostovin alueella. Tämä tapahtui vuonna 1993.

Denisenko Alekseya että taekwondo osassa johti hänen isänsä, kun hän oli vasta 8-vuotias. Hän vain meni kouluun. Samassa artikkelissa sankarimme hän tapasi ensin valmentaja, jonka nimi oli Alexander Shin.

Isä tulevaisuuden mestari antoi pojalleen on tässä urheilussa, koska halusin sen olevan samanlainen kuin hänen varhaisen epäjumalia - Dzheki Chana ja Jean-Claude Van Damme.

Valmistaudu urheilullinen ura alkoi isä Denisenko Alekseya ensimmäisestä elinvuoden. He olivat mukana kovettuminen kehossa. Jälkeen aluksi Alex oli hyvin sairaalloinen ja heikko lapsi.

Ensimmäistä kertaa Alex vastahakoisesti meni, mutta kohta tuli vähitellen mukana. Hän alkoi matkia epäjumalien isänsä ja uutta energiaa alkoi tutkia Taekwondo.

Isä sanoo, että Alex ei vain halua luopua urheiluun, mutta päätti lopulta sitä vastaan. Jopa vaikka koulutus hänen piti saada läpi Don veneellä. Tällaisia ongelmia on syntynyt rakentamiseen Rostov Voroshilov silta. Remontin takia joukkoliikenteen oikealla rannalla Don, jossa hän koulutettu, ei kävellyt. Sen vuoksi oli välttämätöntä käyttää venettä. Ja palaavat kotiin myöhään illalla viimeinen bussi.

Henkilökohtainen elämä

Henkilökohtainen elämä urheilijan ura on tärkeä rooli vasta viime aikoina. Sitä ennen se on täysin keskittynyt urheiluun.

Viimeksi joulukuussa 2016 hän avioitui Anastasia thekvondistke Baryshnikovin pronssinen mestari Lontoon olympialaisissa, kolme kertaa Euroopan mestari, kahdesti voittanut pronssia MM-kisoissa.

Olympialaisissa Lontoossa

Alexey Denisenko taekwondossa alkoivat tuottaa hyviä tuloksia heti ensimmäisestä nuorten turnauksissa. Pian hän tuli muistion valmentajat maajoukkueen.

Onnistumiset kansainvälisesti antanut hänelle osallistua kesäolympialaisissa Lontoossa vuonna 2012. Tuolloin hän ei ollut aivan 19-vuotias. Denisenko pelataan kevein luokka - jopa 58 kiloa.

Venäläiset aloitti polku voittoon myös alkukilpailusta, koska olin nuori, ei tiedetä kenenkään urheilijan alhainen henkilökohtainen luokitukset. Ensimmäisessä taistelussa olympialaisissa sankari tämän artikkelin Tapasin Costa Rican Heiner Oviedo. Venäjän on voittanut murskavoiton 5: 2.

Puolivälierissä, Alexey Denisenko olympialaisissa törmäsi kiinalainen urheilija Wei Chzhenyanom. Tällä kertaa taistelu on kääntynyt katkera, pitkä, ja vielä tehokkaampi. Denisenko voittanut 10: 7. Vilkkain julkaisi välierässä, jossa Alex on katkera taistelu väistyi eteläkorealaiset Lee Tae Hun tuloksella 6: 7. Muuten, väärinkäyttäjä venäläiset finaalissa kärsi murskatappion jonka espanjalainen Huelya Gonzalez 08:17.

Mutta Alexey Denisenko ottelussa kolmannesta sijasta, ns lohdutusta lopullinen, voitti Australian Safwan Khalil 3: 1. Niin nuori venäläinen on voittanut ensimmäisen olympiamitalin. London Games tämä oli ainoa toinen pronssia Venäjän joukkue Taekwondo.

EM Azerbaidžanissa

Seuraava merkittävä kansainvälinen turnaus oli EM, joka pidettiin Bakussa pääkaupungissa Azerbaidžan. Alexey Denisenko, taekwondo elämäkerta urheilijan tuolloin oli ratkaisevassa asemassa, valitaan ilman ongelmia turnaukseen.

Kilpailuissa hän on esiintynyt painoluokan jopa 68 kiloa. Ottaa voittaa alustavan kierroksilla, urheilija saavutti ratkaiseva taistelu. Lopullisessa hän tapasi Turk Servet Tazegül, mutta hävisi.

Joukkuekilpailussa Venäjän joukkue sijoittui toiseksi ja voitti kaksi kultaa, kolme hopeaa ja kaksi pronssia palkintoja. Vahvempi olivat vain kroaatit.

MM Venäjällä

Vuonna 2015 hän voitti puheoikeuden kisoissa Alexey Denisenko. Taekwondo elämäkerta urheilijan tuolloin ollut keskeinen rooli.

Sankari Tämän artikkelin jälleen taisteli painoluokan jopa 68 kiloa. Ja loppuottelussa ystävystyi uudelleen Turk Servet Tazegül. Ja hän menetti jälleen.

Yleensä Venäjän joukkue heikkoa MM-kisoissa, viimeistely vain 12. sijalle. Vuonna säästöpossu meidän joukkue ei ole kultaa palkinnon, vain kaksi hopeaa (joista voitti Denisenko) ja viisi pronssia.

Euroopan pelit Bakussa

Vuonna 2015 hän osallistui ensi kansainvälisissä kilpailuissa Alexey Denisenko. Taekwondo sisältyi ohjelmaan ensimmäisen European Games. Tämä on analoginen olympialaisissa, mutta vain Euroopan joukkuetta. Aluksi oletettiin, että tehdään vain kesäurheiluun, mutta nyt saa enemmän ehdotuksia järjestää ja Euroopan talven peleissä. On syytä huomata, että muissa maanosissa kilpailujen ovat olleet jo pitkään. Esimerkiksi Pan-Amerikan, Pan-Afrikkalainen ja Pan-Arab Games.

Näissä kilpailuissa Aloitin 1/8 finaaliin Alexey Denisenko. Hän vastusti urheilija San Marinosta Michele Chekkarone. Venäjän luottavaisesti voitti 19: 1. Puolivälierissä, sankari tämän artikkelin itsevarmasti käsitteli englantilaisen Martin Stamper - 18: 6.

Ongelmat alkoivat vasta välierissä kanssa sivuston omistaja, An Azerbaidžanin Ayhan Tagizade. Pysyviä kaksintaistelu Denysenko tuotti 5: 7. Taistelussa kolmannesta sijasta venäläiset tapasi hänen pitkäaikainen kilpailija - Turk Servet Tazegül. Tällä hetkellä turkkilaiset yhtäkkiä hävisi 1/8 finaalissa Pole Karolyu Robaku - 09:21.

Kaksintaistelu Kolmannen sijan otti tuottavaa. Denisenko, vihdoin voittaa - 19:16.

Joukkuekilpailussa Euroopan pelejä, venäläiset kolmanneksi, takana azerit ja Britannian.

Toinen Olympiad

Vuonna 2016 22-vuotiaana, hän osallistui toisen olympialaisissa Alexey Denisenko. Taekwondo olympialaisissa oli suhteellisen nuori, mutta jo suosikki kurinalaisuutta.

Sen kruunu painoluokan jopa 68 kiloa Denisenko oli jälleen yksi suosikeista. In 1/8 lopullinen hän helposti käsiteltävä Venezuelan Edgar Contreras - 12: 2. Puolivälierissä hän tapasi Turk Tazegyulem, mutta tällä kertaa jälleen osoittautui vahvemmaksi kuin vastustaja, joka alunperin menetti säännöllisesti. Venäjän on voittanut 19: 6.

Semifinaali hän hävisi Belgian Jaouad Ashhab 6: 1. Alexey Denisenko lopullisessa lähentynyt urheilija Jordan Ahmad Abagaushom. Ei ole väliä kuinka vastustivat sankari tämän artikkelin, vielä menetetty 06:10.

Tämä hopeaa voitti venäläiset vain näissä peleissä. Tällä tuloksella joukkuekilpailussa he jakoivat yhdeksäntenä Meksikon, Nigerian, Serbia ja Ranska.

Matkalla mestaruuden

Nyt Alexey Denisenko edelleen harjoitella kovaa, lopulta voittaa kultamitalin suurissa kansainvälisissä kilpailuissa. Kuten näette, kunhan sellainen menestys hän tai ei ollut saavutettu kerran.

Tällä Denisenko asuu kotikaupunkinsa - Bataysk. Rinnakkain urheilu-uransa opiskelusta Naberezhnye Chelny.

Vaimonsa Denisenko aikoo toimia yhdessä tulevan kesäolympialaisissa Tokiossa vuonna 2020.