Urheilu ja FitnessTennis

Mikhail Kukushkin, nouseva tähti

Entinen kansalainen Venäjän federaation Kukushkin Mihail tennis on nyt hyvin kannattaa suojella tuomioistuimissa kunnian Kazakstanin.

Tappio yhtäläinen voitto

Suuri ilo saada paitsi fanit Kazakstanin ja Serbian, mutta myös kaikissa nykyisissä 07 maaliskuu 2016 Belgradin urheilukeskuksen "Pioneer" at yksi kahdeksasosa loppuvaiheessa kilpailu World Group Davis Cupissa.

Tänä päivänä kentällä Mikhail Kukushkin ja Serbian Novak Djokovic näytti jotain haastavaa. Kiehtova ottelu kesti viisi tuntia. Huolimatta menettää Kazakstanin edustaja serbien voittaa piti käyttää kaikkia taitojaan ja tehdä niiden fanit vakavasti hermostunut, mutta koska se on sijoitettu niin paras tennispelaaja maailmassa.

Ottelun jälkeen Serbian ja Kazakstanin N. Djokovic yllättäen ilmoitti, että Mikhail Kukushkin voisi helposti saada ansaittua voittoon tässä fantastinen ottelun ja kutsui tornit yksi monimutkainen urallaan.

Michael itse sanoi, että vihollinen oli aluksi annettiin muutamia virheitä, mutta myöhemmin merkittävästi parantunut peli ja vastustaa mitään parempaa maila oli vaikea koko maailmassa, vaikka vain yhden askeleen jäi voittaa.

Mikhail Kukushkin, Elämäkerta

Michael syntyi Volgograd 26 joulukuu 1987 alkaen varhain lapsi pelaa tennistä addiktoitunut isä, joka puolestaan oli hyvä urheilija ja valmensi poikansa ikävuoteen asti seitsemäntoista.

Jo vuonna 2006, kilpailu-sarjan Kukushkin IFT Futures onnistui pääsemään viimeinen osa. Ensi kaudella, fanit Saranskin ja Samarkand kaupungeissa nähnyt hänen kaksi voittoa ATP Challenger sarjan.

Vuosi 2008 oli vedenjakaja vuosi hänelle: voitto Italiassa (Barletta, ATP Challenger) ja kotona (IFT Futures), osallistui turnauksen ATP (Barcelona, Umag, Moskova, Pietari), ja hänestä tuli kansalainen Kazakstanin.

Ensi vuoden maaliskuuhun mennessä Kukushkin Mihail, joka on kasvanut tasaisesti rating, on pelannut turnauksen Masters Series Miami (toinen kierros, kantaverkkoon). Samanlainen tulos näytetty heille, ja sen jälkeen kuukauden Espanjassa (Barcelona).

Toukokuussa hänet valittiin osallistumaan pelejä Portugalissa (Estoril, kantaverkkoa). Heinäkuu - voittaa Challenger turnauksen Venäjän federaatiossa (Penza). Syyskuussa - osallistuminen pelien tärkein tehtävä turnauksen Malesiassa (Kuala Lumpur).

Lokakuussa - osallistuminen Kremlin Cupin välierässä, välierässä, jossa hän voitti venäläinen tennispelaaja Mikhail Youzhny.

Viimeaikaiset edistysaskeleet tennispelaaja

Vuonna 2010 Mikhail Kukushkin tulossa voittaja Challenger Saksassa (Braunschweig) ja Venäjä (Penza), saavutti ykkössijan sijoitusta satoja ammattiurheilijoita tennis.

Lopussa samana vuonna hän voitti ensimmäisen ATP-turnauksen, koska se ei ole loppuottelussa Pietarissa takaisin M. Etelä.

Tammikuussa 2015 ensimmäinen Mikhail Kukushkin Sydneyssä voitti toiseksi ATP turnauksen voittanut kaksi pelejä L. Maier. Vahvempi kuin hän esiintyi ainoa edustaja Serbian V. Trotsky. On huomattava, että molemmat finalistit ovat saavuttaneet tärkein tehtävä, täyttää vaatimuksen, että tapahtui ensimmäistä kertaa arvonnassa tämän turnauksen.