Urheilu ja kuntoiluJalkapallo

Maxim Grigoriev: nuoren "Locomotive" -elokuvan elämä ja ura

Maxim Grigoriev syntyi 1990, 6. heinäkuuta Lipetskissä. Hän on venäläinen jalkapalloilija ja tänä päivänä puolustaa "Locomotiven" kunniaa.

Klubin ura: alku

Maxim Grigoriev on Lipetskin jalkapallon oppilas. Ennen Moskovaan siirtymistä hän osallistui urheiluun Metallurgin urheilukoulussa. Ammatillinen ura alkoi "Spartacuksessa". Hänen debyyttinsä tapahtui vuonna 2008, 27. marraskuuta. Ja sitten hänet vapautettiin ensimmäisessä tiimissä korvaavana, 78. minuutilla. "Spartacus" soitti sitten Zagrebin "Dynamo" vastaan. Oli tärkeä peli, se pidettiin UEFA-cupissa. Ottelu päättyi 1: 0: lla Muscovites -pelissä. Vuonna 2009 Maxim Grigoriev soitti ensimmäisen ottelunsa Venäjän mestaruuskilpailuissa. Hänet vapautettiin jälleen sijaisena - vain 67. minuutilla. Ja "Spartacus" sinä päivänä taisteli "Kubanin" kanssa. Joukkue on vahva, joten muskottiot menettävät vähintään 1: 0.

2010-luvun jälkeen

Vuosina 2011/12. Jalkapalloilija osti Novocherkassk "MITOS". Totta, pelaaja sai välittömästi vuokraa. Huhtikuun alussa hänet julistettiin "Rostoviksi" - juuri "veturi" vastaan. Jalkapalloilijan debyytti tapahtui samassa ottelussa. Hän tuli jälleen korvaamaan 75. minuutilla Timofei Kalachevin. Ja 8 minuutin kuluttua suunnitin ensimmäisen maalinni Premier-liigassa. Näin hän toi uuden ryhmänsä tasapeliin 1: 1. Ja vuonna 2012, 16. tammikuuta allekirjoitin sopimuksen Lokomotivin kanssa, joka sisälsi ensimmäisen maalin maalissa Terekia vastaan. Kuitenkin vuonna 2014, kesällä hän sai vuokrasopimuksen - jälleen, "Rostov", kauden loppuun 2014/15.

Historia tosipäivällä

Maxim Grigoriev on jalkapalloilija, joka on jo koskettanut skandaaleja. Pelin aattona, joka pidettiin Venäjän mestaruuden kolmannen kierroksen aikana (kausi 2011/12) Rostovin ja Lokmotivin välillä, hänet oli täynnä, vaikka siirtoikkuna oli suljettu. Ei vain Maxim, mutta hänen entinen Moskovan kumppani "Spartacus" nimesi Dmitry Malyakin. Tämä on vastoin 12.10.2 artiklaa, jossa määrätään selkeästi määräaika osallistujien hakemiselle. Grigoryev itse ottelun jälkeisessä haastattelussa kertoi saaneensa puhelun, ja hän lensi, meni kentälle ja maalasi maalin.

Luonnollisesti Olga Smorodskaya (Lokomotivin presidentti) oli enimmäkseen järkyttynyt tästä tilanteesta. Hän halusi tehdä valituksen Venäjän jalkapalloliiton ja Valioliiton kanssa. Mitä kaikkea tapahtuu, Igor Meshchanchuk, joka on Valioliigan urheilujohtaja, sanoi, että Grigoryev Maxim Sergeevich oli tilapäisesti rekisteröity Rostovin pelaajaksi.

Vuonna 2011 RFU: n riitojenratkaisujaosto antoi vuonna 2011 Lokomotivin kieltäytymisen. Eli Olga Smorodskayan kantelua ei myönnetty. Ja koska Rostovin rikkomuksia ei ole tapahtunut. Grigoryevin dozayavka urheilun välimiesoikeudessa vuonna 2012, 11. toukokuuta, tunnustettiin lailliseksi. Ja jaosto, joka ratkaisee riidat, vastaavasti. Vastaajat toimittivat jalkapalloilijan passin ja siellä todettiin selvästi, että pelaaja oli rekisteröity aika ajoin ennen siirtoikkunan sulkemista. Kirjataan RFPL-sivustolle, että Maxim rekisteröitiin huhtikuun 1. päivänä, itse asiassa se tapahtui 10. maaliskuuta.

Muut tosiseikat

Maajoukkueessa Grigoriev esitti vuonna 2012, 14. marraskuuta. Sitten Venäjä pelasi ystävällisen ottelun Yhdysvaltain joukkueen kanssa, joka päättyi tasapeliin 2: 2. Maxim pelasi melkein koko ottelun, korvaamaan Smolovin 11. minuutilla. Hieman myöhemmin hänet vapautettiin Ruotsiin (toisella puoliskolla).

Pelaajan saavutukset hetkeksi. "Spartacuksella" hän voitti toiseksi sijan venäläisessä mestaruuskisassa (vuonna 2009) ja "Locomotiven" kanssa - kolmannella sijalla 2013/14. Voimme sanoa luottamuksellisesti, että tämä on kaukana nuoren jalkapallon viimeisestä palkinnosta. Pelaaja, jolla on hyvät mahdollisuudet, melko varma pallon hallinta, joten voit turvallisesti olettaa, että hän paljastaa hänen täyden potentiaalinsa.