Urheilu ja FitnessJalkapallo

FIFA World Cup 1998. Joukkueet, tulokset

1998 FIFA World Cup järjestettiin Ranskassa, useissa kaupungeissa, ja toi toisiaan parasta joukkuetta eri puolilta maailmaa, joka edustaa kunniaa maansa. Kuitenkin voitto voisi ainoa, joten he taistelivat täysillä viimeiseen sekunnin taistelevat jokaisen pallon. Tämä mestaruus oli kuudestoista historiassa, ja häntä pidettiin tavalliseen tapaan kesällä. Laulu Cup of Life Ricky Martinin (Englanti versio hänen hitti La Copa de la Vida) - virallinen hymni 1998 FIFA World Cup. Onko tämä turnaus oli erilainen kuin kaikki edelliset? Hän ei ole vain erilainen, mutta vallankumouksellinen muuttunut lopullinen turnauksen ensimmäistä kertaa oli kaksikymmentäneljä joukkuetta peräti kolmekymmentäkaksi. Kuitenkin World Cup 1998 muistetaan tietenkään ole vain tätä, vaan myös valtava määrä jännittäviä otteluita.

tapahtumapaikka

Jokainen ihminen on täysin itse, joka isännöi World Cup jalkapallon 1998 - se tapahtui Ranskassa. Mutta on syytä huomata, että ottelut loppuosan turnauksen pidetään kerran kymmenessä kaupungissa ympäri maata. Tällöin mukana olivat suuria stadioneita, kuten "Velodrome" Marseille (60 miljoonaa katsojaa) ja "Parc des Princes" Pariisissa (49000 henkilöä), ja pienet - "Parc Lescure" Bordeaux'ssa ja "La Mosson" in Montpellier (joka sisältää enintään 35000 katsojaa). Suurin stadion Turnauksen oli "Stade de France" in Senin Deni, johon mahtuu 80000 katsojaa. Kuten näette, kaupunki ja stadionin jossa mestaruus pidettiin, olivat hyvin erilaisia, mutta yhteistä niille henki turnauksen, joka kohotti kuukaudessa vain metrin koko maassa. Ranskan juurtuvat hänen maajoukkue, mutta myös valtava määrä ihmisiä muista maista tulivat tukemaan suosikkejaan.

ryhmä vaiheessa

FIFA World Cup 1998, kuten tiedätte, on laajennettu 32 joukkuetta - vastaavasti, ja ryhmien lukumäärä nostettiin kahdeksan. Tämän seurauksena, kustakin ryhmästä kaksi komentoja, jotka sitten soitetaan yhdessä lopullisessa 1/8. A-ryhmässä olivat suosikkeja mestaruuden Brasilian yhtiöiden norjalaisten ja skotti marokkolaisia. Odotettu ryhmästä meni brasilialaiset ja Norja kuusi ja viisi pistettä, vastaavasti.

Ryhmässä B chileläiset italialaiset, itävaltalaiset ja kamerunilaisille, ja tässä myös ei ollut yllätyksiä - italialaiset ja chileläiset ulos ryhmä, on se, että maajoukkueen Chilen teki juuri ja juuri, pelattuaan kolme ottelua tasan, vaikka odottaa paljon.

Ryhmän C olivat isännät MM, joka helppo siirtää seuraavalle kierrokselle, voittaa kaikki täsmää voittaa. Ranskalainen yhtiö teki tanskalaiset, jättäen jälkeensä Etelä-Afrikassa ja Saudi-Arabiassa. Mutta ryhmässä D oli ensimmäinen yllätys - pudotuspeleihin ei ole jättänyt Espanjan joukkue menetti avaaminen mestaruuden, maajoukkueen Nigerian joka lopulta voitti ensimmäisen sijan ryhmässä, kun taas toinen osoittautui Paraguay. Bulgariassa yhden pisteen sijoittui viimeiseksi. E ryhmästä oli erittäin tiukka taistelu, ja viime aikoihin asti se ei ole selvää, kuka tullaan julkaisemaan pudotuspeleissä. Tämän seurauksena samalla pistemäärä seuraavassa vaiheessa ja ohitimme hollantilainen Meksikon ja belgialainen pohjoiskorealaiset lensi ulos turnauksesta.

Ryhmän F käytännössä kaikki oli selvää alusta alkaen - Saksa ja Jugoslavia oli erittäin vahva, vain Yhdysvallat voisi tehdä niistä ainakin jonkinlaista kilpailua - mutta he eivät onnistuneet sekä Iranissa. Toinen odottamaton läpimurto tapahtui ryhmä G - Romanian maajoukkue on ollut vahvaa, ja ryhmässä Englannin, Kolumbian ja Tunisiassa, se ennakoi kovaa taistelua eloonjäämisestä. Mutta lopulta romanialaisten olivat ensimmäiset, jättäen jälkeensä kolumbialaisten koska britit toisella sijalla. No, viime ryhmä - H - argentiinalaiset hiljaa ulos ensimmäinen paikka, kroaatit toisesta, kun taas Japani ja Jamaika on jätetty pois turnauksesta. Jälkeen lohkovaiheessa vuoden 1998 World Cup, hän muutti vaiheessa 1/8 finaalissa.

1/8 finaaliin

Tässä vaiheessa jalkapallojoukkue, joka otti kaksi ensimmäistä paikkaa ryhmissään, on ollut toisiaan "lennossa". Pelata yhden ottelun, ja voittaja siirtyy seuraavalle vaiheessa turnausta. Turnaus suosikki Brasilian joukkue voittaa Chile joukkueen kanssa murskaus pisteet 4: 1, kiitos kaksinkertainen Sampaio Ronaldo ja tulevaisuuden vastustajansa tanskalaiset kukisti nigerialaiset on samat pisteet - ja erottaa Moeller, Laudrup, Hiekka ja Helveg. Gollancz paljon vaikeuksia lyöty jugoslaavit - 2: 1, Bergkamp avasi pisteytyksen, Komljenovic tasoittuvat, ja vasta toinen minuutti lisätään Davids nappasi voiton joukkueensa.

Ottelu osoittautui Britannian ja argentiinalaiset ovat erittäin näyttäviä - aivan alussa ottelun joukkueet vaihtoivat sijoitettiin rangaistus, sitten Owen toi Englannin eteenpäin Sanetti tasoittuvat. Lopulta kaikki päätettiin rangaistuspotkukilpailun, jossa argentiinalaiset olivat onnekkaampia. Italialaiset hänen tavaramerkkinsä Catenaccio tyyliä voittaa norjalaiset 1: 0 (maalin teki sitä Vieri), ja ranskalainen kärsi sokki stadionilla "Stade Bollaert.Muihin-Delelis", jonka he muistavat vielä pitkään - peliajalla ottelun vastaan Paraguay tavoitteita ei ollut, ja vain toisen lisäsi puoli Blanc onnistui maalaamaan kultainen päämäärä. Saksalaiset yhtäkkiä alkoi väistyä ottelun aikana meksikolaisia mutta Klinsmann ja Bierhoff voisi päättää tulos hyväksi Saksan maajoukkueen. No, kroaatit voitti romanialaiset kanssa pisteet 1: 0 - Suker teki ainoan maalin rangaistuspilkulta. Mukaisesti säännösten turnauksen, seuroista jo tietää vastustajansa seuraavassa vaiheessa.

1/4 finaalit

Erittäin mielenkiintoinen ottelu antoi faneille joukkueet Brasilia ja Tanska - ovat jo toisella minuutti Jorgensen toi tanskalaiset eteenpäin, mutta Bebeto tasoitti kymmenen minuuttia myöhemmin. Sitten Rivaldo sijoitettiin toinen maali on tanskalaiset, jotka jälkipuoliskolla pystyivät tasoituspaikkaan ponnisteluja Laudrup, mutta Rivaldo teki kaksi maalia ja johti Brasilian vuonna välierissä - 3: 2. Hollantilainen toistivat aiemmat ottelu, mutta Argentiinaa vastaan kilpailijoina - Kluivert teki, mutta viiden minuutin Lopez tasoittuvat, ja ainoastaan seisokin aikana viimeisten kolmen minuutin Bergkamp veti voiton. Ranskan oli myös samanlainen ottelu uhalla paljastaa voittaja vastaan Italian pää- ja lisäaikaa. Mutta isännät voitti seuraamuksista, koska ratkaiseva hetki Di Biagio kentälle ylärimasta. Mutta viimeisen ottelun yllätys oli kroaattien jotka työnsulku tappioon saksalaisten kanssa pisteet 3: 0 (maalien Jarni Vlaović ja Suker).

1/2 finaaliin

Välierissä oli kaksi uskomatonta taisteluja, ja totesi, että kaksi parasta joukkuetta, ja on tunnistettu kaksi joukkuetta, jotka pelaavat ottelussa kolmannesta sijasta. Ottelussa Hollannin ja Brasilian Ronaldo avasi pisteytyksen, ja Alankomaiden maajoukkueen jättänyt tasoittaa hänen vain kolme minuuttia ennen kokouksen loppuun - Maalintekijäksi merkittiin Kluivert. Vuonna rangaistuspotkukilpailun sankari päivä oli Taffarel Brasilian maalivahti, joka osui kaksi nelitahtinen Hollannin taas brasilialaiset ovat toteuttaneet kaikki neljä. Alkupuoliskolla ottelun Ranskan ja kroaattien kulunut ilman tavoitteita, mutta toinen alkoi hyvin fiksusti - 46 minuuttia avasi pisteytyksen Suker ja 47 Thuram tasoittuvat sitä. Ja sama Thuram, joka tuli sankari ottelun, aikaistetaan Ranskaan, joten hän oli 2: 1, jolloin tulosta viimeisellä.

Pronssiottelu

Ottelu kolmannella sijalla oli kiireinen - Kroatia siirtyi johtoon jo 13 minuutin ansiosta tavoite Prosinecki, mutta sen jälkeen kahdeksan minuuttia Zenden tasoittuvat. 35 minuutin Suker kroaatit johti jälleen eteenpäin, ja ennen loppua ottelun, pisteet pysyi ennallaan - 2: 1, Kroatian maajoukkue voitti pronssia.

finaali

No, lopullinen välillä isännät ja suosikit oli yllättävän yksipuolinen. Jo ensimmäisellä puoliskolla, Zinedine Zidane sijoitettiin kahdesti Taffarel portit, ja kolmannessa minuutti lisätään Emmanuel Petit haudattu brasilialaiset - 3: 0, ja Ranskan voittaa World Cup kotiin.

paras maalintekijä

Davor Suker Kroatian maajoukkueen oli paras maalintekijä turnauksen, pisteytys kuusi maalia seitsemän peliä. Mutta se on myös syytä huomata, Kristiana Veri ja Gabriel Batistuta, joka karkasi Shuker vain yksi pallo, mutta vietti kaksi peliä vähemmän.