Sarah Errani: yksi italialaisen tenniksen johtajista

Nuori italialainen tennispelaaja Sarah Errani on yksi Italian naisten tenniksen johtajista. Kirkas, kaunis urheilija miellyttää menestyksensä kaksinpelissä ja kaksinpeleissä, kamppailu otsikoista kentällä tuomioistuimissa ja on uran Grand Slamin omistaja.

Pikku Sarah syntyi vuonna 1987 Bolognassa. Hänen äitinsä, apteekkari ja isä, joka harjoittaa liiketoimintaa, lähinnä vihanneksia, ei ollut tekemisissä tenniksen kanssa. He antoivat lapsille urheilussa organismin yleistä kehitystä, tuskin olettaen, että Sarah saavuttaa tällaiset huimaa menestystä. Hänen vanhempi veljensä David Errani on ammattilainen jalkapalloilija.

Sara alkoi pelata tennistä viiden vuoden kuluttua, myöhemmin hän muutti Italiasta Espanjaan kuuluisalle Valencian kuuluisalle tennishallinnolle, jossa Anna Kournikova, Marat Safin, David Ferero ja muut legendaariset tennispelaajat tekivät töitä.

Sarah on toistuvasti myöntänyt toimittajille, että hän on aivan tyytyväinen. Tämä säteilevä tyttö tietää kuinka nauttia kaikesta mitä hän tekee. Hän on suuri jalkapallofani, hän haluaa ajaa palloa vapaa-ajallaan. Kuten useimmat tennispelaajat, hänellä on sujuvasti englanti. Sarah Errani, jonka valokuva usein välkkyy italialaisen lehdistön sivuilla, on yleisön suosikki.

Varhainen ura

WTA: ssa hän aloitti debyyttinsä 16-vuotiaana, sai erityisen kutsun ja sai toisen kierroksen Palermo-turnauksessa vuonna 2003. Ennen tätä hän onnistui saavuttamaan 32. sijan junioriluokassa, saavuttamaan Australian Openin neljännesfinaalit junioreiden joukossa voittamaan ensimmäiset ottelut. Hän näytti olevan vahva ja itsepäinen vastustaja, mutta Palermon menettämisen jälkeen kesti hänelle vielä vähän aikaa ilmoittaakseen itsensä voimakkaasti.

Vuonna 2005 Sarah Errani tuli ensimmäisen ammattilaisurheilun voittajaksi, soitti parin eri tytöillä ja voitti kolme uutta peliä. Uraansa ensimmäistä kertaa hän onnistui pääsemään Top 400: een maailman parhaista tennispelaajista. Seuraavana vuonna hän vahvisti saavutuksiaan, kun hän oli päässyt osallistumaan WTA: n turnaussarjan pääverkkoon. Toisessa saman sarjan turnauksessa hän voitti neljännesfinaalit, mikä oli loistava tulos nuorelle urheilijalle. Hän pysyi tiukasti Top-200: ssa sekä kaksinpelissä että kaksinpelissä.

Vuodesta 2007 Sarah Errani alkaa keskittyä pelaamaan kentällä. Tämä johtaa menestykseen - luokitus alkaa kasvaa ja vuoden aikana urheilija kieltäytyy osallistumasta alempaan ITF-sarjan peleihin, ja saman vuoden loppuun mennessä hän on jo tullut maailman 42. maila.

Vuonna 2009 hän saavutti finaaleja useita kertoja, mutta hän oli aina huonompi kokeneemmille urheilijoille. Samanaikaisesti Errani oli kaksinpelissä, vuonna 2011 hän jopa onnistui saavuttamaan American Openin neljännesfinaalit.

Saavutukset singleillä

Menestynein ura Italian tennisturnauksessa oli vuonna 2012, jolloin hänestä tuli WTA-sarjan suuria turnauksia ja vihdoin tuli maailman tenniksen eliitti.

Hän voitti Acapulcossa (jota hän myöhemmin kutsui suosikki turnauksestansa), Palermoon, Budapestiin ja Barcelonaan. Lisäksi hän jo ensimmäisen Grand Slam -turnauksen, Australian Openin, voitti puolivälierät. Lopulta hän onnistui voittamaan otteluissa Top-10: n edustajien kanssa, ennenkuin se itsepäisimmässä taistelussa oli aina huonompi kuin hänen merkittävät kilpailijansa. Vuoden tulosten mukaan Errani Sarah, jonka tennis oli upea koko kauden, teki ensimmäisen uransa viimeisessä WTA-mestaruuskilpailussa, jossa parhaimmat urheilijat osallistuvat vuoden aikana. Mutta sielläkin Sarah pystyi todistamaan itsensä.

Seuraavana vuonna hän onnistui toistamaan Acapulcon menestystä, mutta hänen uransa oli yleisesti ottaen vähenemässä. Grand Slam -turnauksissa Sarah ei mennyt kauemmas kuin toisella kierroksella, eikä hän tuonut suuria voittoja ja merkittäviä voitettuja kilpailijoita viime kausina.

Voimakkaat voitot parissa kilpailussa

Sarah Errani pidetään yhtenä WTA-sarjan parin hengen kirkkaimmista pelaajista. Suurin osa hänen voitoistaan hän voitti parin kanssa Italian tennispelaajan Roberta Vinci sekä muiden maanmiehiä, kuten kuuluisa tennispelaaja Flavia Pennet.

Pari kertaa Roberta-parin sarjassa Sarah oli parivuoden paras tennispelaaja. Tärkeimmät voitot, jotka he ovat saavuttaneet kentällä tuomioistuimissa, ja tähän asti tämä tandem on lähes lyömätön kentällä. Yhdessä he voittivat kaikki neljä Grand Slam -turnausta eri vuosina.

luokitus

Errani Sarah: n korkein tenniskenttiili ansainnut vuonna 2012, sitten hänestä tuli kuudes. Vuoden 2013 aikana hän pysyi Top 10: ssa maailman parhaiden tennisturnaajien parissa, päättäen vuoden 7 paikkaa.

Mutta nelinpelissä, Sarah onnistui saavuttamaan huippunsa kahdesti - hän päättyi vuonna 2013 ja 2014 ensin vahvistaen hänen nimensä yhtenä maailman vahvimmista tytöistä.